Effectief vergaderen op afstand: tools zijn belangrijk

Wij mogen onze kennis ook etaleren op externe platformen, zo verscheen onlangs deze blog van Effectief Vergaderen over online vergadertools op Frankwatching: Goed nieuws: vergaderen op afstand gaat eenvoudiger worden. Denk aan betere tools, virtual reality en straks ook betrouwbare 5G-verbindingen. Zo verandert je collega halverwege de videocall niet meer in een onherkenbare pixelbrij met haperend geluid.

Effectief online vergaderen & online vergadertools

Maar met al die focus op techniek vergeten we soms dat effectief vergaderen vergaderen vooral draait om voorbereiden en vertrouwen. Dat is juist nog belangrijker wanneer je niet allemaal in dezelfde ruimte bent.

Daarom wil ik je in dit artikel – naast een update over nieuwe technieken – een aantal best practices geven over hoe je ongeacht de fysieke afstand toch prettig met elkaar overlegt.

De gehele blog over online vergaderen vind je hier >>>

Teamtraining Effectief Vergaderen

Download onze gratis brochure

Ik wil

Effectief vergaderen

Wij helpen organisaties effectief te vergaderen door vanuit de praktijk te trainen en te coachen. Het gaat niet om de methode, maar wat werkt voor jou en het team. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@effectiefvergaderen.nl

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.