Gratis online training Effectief Vergaderen

De kosten van vergaderen in Nederland bedragen zo’n 60 miljard per jaar. Dat is inclusief voorbereiding en reistijd. Dan mag je toch verwachten dat daar resultaten uitkomen. Toch blijkt dat 61% van de Nederlanders vergaderingen vaak niet efficiënt vinden. Onze missie is om Nederland te leren effectief te vergaderen. Daarom lanceerden we onze vernieuwde website met informatie, blogs en een online trainingsvideo met 8 tips voor meer resultaatgerichte en energieke vergaderingen.

Bekijk de Gratis online training hier

6,5 uur vergadertijd per week

In Nederland vergaderen we gemiddeld 6,5 uur per week. Vergaderingen zijn een uitstekend middel om gezamenlijk tot een breed gedragen besluit te komen waaraan iedereen zich committeert. Dat is het ideaal, maar dan moet je het wel goed doen. In onze online training geven we alvast gratis 8 tips om effectief te vergaderen.

Effectief vergaderen voor jouw team

In onze online training leggen we meer uit over hoe het menselijk brein werkt en hoe we vaak onbewust belanden in inefficiënte patronen. We geven een aantal tips hoe je deze valkuilen als voorzitter of deelnemer herkent en voorkomt. Daarmee kun je al de resultaten en energie van de vergaderingen van jouw team verbeteren. Elk team heeft echter zijn eigen gewoontes en daarom geloven wij in training on the job. Wil je eerst ervaren of dit voor jou toegevoegde waarde heeft? Dan gaan we graag met je in gesprek over jouw team.

Kosteloos en vrijblijvend strategiegesprek

In onze video vertellen we je hoe je gratis een strategiegesprek aanvraagt. Tijdens dat gesprek bespreken we jouw specifieke situatie. Hoe verlopen jullie vergaderingen nu? Wat wil je verbeteren? Hoe zorg je dat iedereen aan het woord komt en dat beslissingen een breed draagvlak hebben? Kortom: wat heeft jouw team nodig? Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Wij zijn eerlijk of we je verder kunnen helpen. En, als dat zo is, wat je van ons mag verwachten. Als blijkt dat wij niet de geschikte partij zijn, even goede vrienden. Hoe dan ook zal het gesprek je nieuwe inzichten geven!

Meer informatie? Vraag hier het online strategiegesprek aan!

Teamtraining Effectief Vergaderen

Download onze gratis brochure

Ik wil

Effectief vergaderen

Wij helpen organisaties effectief te vergaderen door vanuit de praktijk te trainen en te coachen. Het gaat niet om de methode, maar wat werkt voor jou en het team. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@effectiefvergaderen.nl

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.