Tien vergadertips om effectief te vergaderen

De kennisoverdracht van Effectief Vergaderen valt ook externe partijen op, zo werd Bart Nijhuis onlangs gevraagd naar zijn vergadertips door het ondernemersplatform Sprout:

“Een vergadering is eigenlijk het platform waarop de effectiviteit van het samenwerken zich manifesteert. Als een team goed samenwerkt, is kan een vergadering zo voorbij  zijn. Of de vergadering het duurt langer, maar is heel nuttig. Waar het om gaat is dat goede teams ook de manier waarop ze samenwerken ter discussie durven te stellen. Die hebben het vertrouwen om daar iets over te zeggen. Zo ontwikkel je je met elkaar als team.”

Vergadertips voor een onaangeraakt probleem

Voor een onderwerp dat zoveel tijd, energie en motivatie vreet is ‘vergaderen’ eigenlijk nog een vrij onaangeraakt probleem, merkt Nijhuis op. “We komen al duizenden jaren bij elkaar om beslissingen te nemen, dat is waanzinnig boeiend.”

Het gehele interview met Bart Nijhuis van Effectief Vergaderen vind je hier >>>

Teamtraining Effectief Vergaderen

Download onze gratis brochure

Ik wil

Effectief vergaderen

Wij helpen organisaties effectief te vergaderen door vanuit de praktijk te trainen en te coachen. Het gaat niet om de methode, maar wat werkt voor jou en het team. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@effectiefvergaderen.nl

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.